Sommeren i Norge

Sommeren nærmer seg i Norge også – i hvert fall på kalenderen. Sommertiden er igjen innført og faktisk så har i hvert fall deler av landet hatt sommertemperaturer allerede. Godt over 20 varmegrader har det blitt meldt fra mitt hjemsted på Østlandet enkelte dager. Og det er jo meget bra siden det fortsatt bare er i Mai måned. Det har jo vært somrer som vi knapt har hatt de temperaturene hele sommeren. Skal det bli en fin sommer i Norge i år?Jeg skal i hvert fall friste skjebnen og ta meg en tur tilbake til Norge igjen en periode i løpet av sommeren. Så jeg håper at temperaturen holder seg over 20 grader hele den perioden jeg velger å være i Norge.

Sommer i Norge

Jeg håper værgudene er gode med Norge i år så jeg slipper å fryse alt for mye. I hvert fall på Østlandet.  J Jeg kommer nemlig til å tilbringe et par måneder fra midt i juni og til midt i August i Norge. Så jeg håper det blir sommer temperaturer hele den perioden. Tvi Tvi. Og det er mange ting jeg skulle ønske å få gjort mens jeg er i Norge denne gangen, men jeg er veldig usikker på hvor mye jeg rekker med. Det er mange gamle venner det skulle være artig å treffe igjen. Håper i det minst å treffe på noen av dem. Min fars bursdag får jeg med meg i denne perioden. Fisketurer på vannet og stille og rolig avslapning står høyt oppe på ønskelisten. Det er enda mange ting som kunne vært artig å få gjort, sett og utført. Tiden vil vise hva jeg rekker med. Høyest prioritet er jo å hilse på familie igjen etter et drøyt år i utlandet.

Jobb

Her for en kort tid siden kom det en henvendelse fra noen gamle kollegaer om jeg hadde planer om Norges tur i sommer. Jeg svarte som sant var at jeg hadde tenkt tanken, men ikke noen konkrete planer enda. Da svarte de at de kunne allerede se nå at de ville få problemer med ansattes ferieavvikling i sommer (inklusive deres egne ferier) da det var oppstått langtids-sykdom på en av deres ansatte. Firmaet deres er ikke veldig stort, så en person borte er veldig merkbart. Jeg sjekket opp litt her og der og endte med at jeg har takket ja til å jobbe litt i sommer. Dette er den samme typen jobb som jeg hadde før jeg ble sykmeldt og uføretrygdet. Så det skal bli meget spennende å se om jeg husker ting og om det fortsatt er noen andre «gamle» kollegaer igjen rundt omkring. Som transport koordinator eller transport megler så snakker man jo med en del mennesker i løpet av en arbeidsuke. Man gjorde i hvert fall det når jeg var aktivt i jobb.