Get out – finne noe å gjøre

Jeg har lyst på en hobby. Men hva i all verden skal jeg finne på. Jeg trenger noe å gjøre for å komme meg opp av senga og ut av rommet jeg bor på mye større grad enn det jeg klarer i dag. Lysten er der, men orker og tiltaket mangler da jeg ikke har klart å spekulere ut hva og hvordan og når og alle disse spørsmålene der. Men jeg må seriøst finne på noe for å også forbedre helsen min. Jeg tror ikke det skal mye bevegelse til for å bli kvitt noen kilo rundt magen for eksempel. Der er det ikke bare et «bildekk» lenger som ligger, men en hel haug med «trailerdekk». Og noen av de har blitt så «slaskete» at de burde vært fjernet for lenge siden.

Internett

Internett er et fint sted å lete etter saker man vil gjøre eller saker man trenger. Men det er ikke alltid like lett å komme gjennom den jungelen det etter hvert begynner å bli der ute av like tilbud når man skal gjøre noe. Hva skal man velge – er det noe forskjell på dette eller dette for eksempel?

Jeg leter jo da etter en hobby. Jeg bor i utlandet hvor de snakker totalt forskjellig språk fra det jeg er født og oppvokst med. Jeg har i tillegg opp gjennom årene tilegnet meg kunnskap nok til å kunne gjøre meg forstått på flere språk. Men de språkene jeg kan er både andre, tredje og kanskje til og med fjerdevalg her nede i Sør Øst Asia. Her går det selvfølgelig på det lokale språket og noe på engelsk – greit nok. Men det jeg skulle si var at det kan begrense mulighetene mine for en hobby hvor språk er involvert en del da jeg ikke snakker det lokale språket godt nok til å føre en full samtale.

Hva

Jeg er en stor mann som også dermed gir sine begrensninger – det er jo kanskje nettopp en hobby i den retningen for også å bli kvitt noen av de alt for mange overflødige kiloene jeg har pådratt meg opp gjennom årene.

Gå turer er selvfølgelig noe man kan gjøre og er sunt både for kropp og sjel. Men fy hvor kjedelig i lengden da traske der opp og ned gatelangs. Vil helst slippe unna den her.

Minigolf en dag eller flere i løpet av uken. Ja jo den kunne sikkert vært justert til slik at den passet inn. Det vanskeligste med den utskeielsen sist jeg prøvde det var å få ballen opp igjen fra hullene etter å ha fullført mitt slag.

Golf er jo også en sport som ikke krever veldig mye, men det blir mye gåing. Kanskje fire til seks kilometer for hver golfrunde man vil spille. Men her er jeg veldig bekymret for hvordan ryggen min vil reagere. Har ikke prøvd men kunne kanskje gjøre det. Golf på internett er gøy, men jeg er jo så dårlig at det er jo helt skammelig i hvert fall.

Svømme er en ting man kunne foretatt seg enkelt her nede. Den skal jeg tenke mye mer på og vurdere sterkt.

Ohhh nå begynner denne saken å bli lang. Tror jeg må bryte av og heller fortsette igjen senere. Skal komme tilbake og fortelle om hva det eventuelt ble dersom det ble noe!